FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Boechout

FLUXA is erkend als een toonaangevende specialist in de installatie van laadpalen, actief in Boechout en in heel België. Onze uitgebreide service en diepgaande kennis zorgen ervoor dat klanten moeiteloos kunnen overstappen naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Boechout

Hoewel Boechout meerdere aanbieders van laadpalen huisvest, biedt FLUXA onderscheidende voordelen:

  • Complete service: We vertrouwen niet op onderaannemers, omdat we alle benodigde expertise in eigen huis hebben. Dit omvat zowel de directe installatie van laadpalen als de voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één merk. We installeren laadpalen van diverse gerenommeerde merken, waardoor u de vrijheid heeft om zelf een keuze te maken of advies te vragen over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en zijn uiterst flexibel, waardoor we zowel kleine ondernemingen als grote bedrijfsketens effectief kunnen bedienen.
  • Maatwerk: Elke aanvraag behandelen we individueel, waarbij we oplossingen ontwerpen die perfect passen bij de specifieke behoeften van elke klant, of het nu gaat om laadpalen op bedrijfsterreinen, thuis bij werknemers, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door een syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: We bieden onze expertise in grond- en infrastructuurwerken aan aan andere installateurs van laadpalen in Boechout, om samen de overstap naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de laadinfrastructuur commercieel te benutten door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Ons aanbod van onderhoudscontracten en garantieverlengingen zorgt ervoor dat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze voortdurende steun.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is dag en nacht bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, en staat altijd klaar om u te helpen met vragen over uw installatie.

Laadpalen in Boechout en daarbuiten

Hoewel onze hoofdkantoor en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel in Boechout voor zowel de installatie van uw laadpalen als de benodigde voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten reiken echter verder dan Boechout, met activiteiten door heel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Boechout? Kies dan voor FLUXA, uw expert in laadinfrastructuur.