Visie & waarden

Bij Fluxa hebben we een heldere visie: wij streven ernaar om de toekomst van mobiliteit vorm te geven door toonaangevende laadinfrastructuur te leveren. Onze visie is gebaseerd op het mogelijk maken van een naadloze overgang naar elektrisch vervoer, waarbij we een essentiële rol spelen in het creëren van een duurzame en efficiënte mobiliteitsinfrastructuur. Fluxa streeft naar een wereld waarin het opladen van elektrische voertuigen moeiteloos, betrouwbaar en overal beschikbaar is, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor een schonere en groenere toekomst.
Visie & waarden van Fluxa
betrouwbaarheid

betrouwbaarheid

We zijn toegewijd aan het leveren van betrouwbare laadinfrastructuur. Onze klanten kunnen op Fluxa vertrouwen voor hoogwaardige installaties en betrouwbare diensten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.
duurzaamheid

duurzaamheid

Fluxa erkent de cruciale rol die we spelen in het bevorderen van duurzame mobiliteit. We streven naar milieuvriendelijke oplossingen, minimaliseren onze ecologische voetafdruk en ondersteunen de transitie naar een groenere toekomst.
Innovatie

innovatie

Wij omarmen voortdurende innovatie in onze ontwerpen, processen en diensten. Door voorop te lopen in technologische ontwikkelingen, bieden we geavanceerde en efficiënte laadoplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.
klantgerichtheid

klantgerichtheid

De tevredenheid van onze klanten staat centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun behoeften, begrijpen hun uitdagingen en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die hun verwachtingen overtreffen.
integriteit

integriteit

We handelen eerlijk, ethisch en met integriteit. Onze betrouwbaarheid is de basis van het vertrouwen dat klanten, partners en medewerkers in ons stellen.
samenwerking

samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerking, zowel intern als extern. Door nauw samen te werken met klanten, partners en collega’s streven we ernaar om synergie te creëren en gezamenlijk succes te behalen.
groei

groei en ontwikkeling

We moedigen de groei en ontwikkeling van onze medewerkers aan. Door een stimulerende en ondersteunende werkomgeving te bieden, streven we ernaar om individuele talenten te ontplooien en als organisatie te groeien.
teamwork

teamwork

Samenwerking is de kern van ons succes. We bevorderen een cultuur van teamwork en synergie, waarbij elke medewerker een essentiële schakel is in het realiseren van onze gezamenlijke doelen.
efficientie

efficiëntie

Wij streven naar efficiëntie in al onze processen. Door slimme ontwerpen en effectieve uitvoering zorgen we voor een snelle implementatie van laadinfrastructuur, waardoor de beschikbaarheid van oplaadpunten wordt vergroot.

Deze waarden weerspiegelen de essentie van Fluxa en dienen als leidraad bij het nastreven van onze missie om duurzame mobiliteit te bevorderen en te faciliteren.