Laadpalen voor elektrische wagens

Indien u beschikt over een elektrische wagen, wenst u uiteraard een laadpaal om de wagen op te laden. Dat kan zowel bij u thuis als op het werk. Sowieso garandeert FLUXA een kwalitatieve laadpaal met intelligente beheeropties, zonder dat wij afhankelijk zijn van een merk.

Fluxa

Duurzame mobiliteit

FLUXA wil een voortrekker zijn in de transitie naar duurzame mobiliteit, zowel bij bedrijven als particulieren. We bieden daarom een laadoplossing op uw maat aan, helemaal aangepast aan uw specifieke noden. Hiervoor maken we uitsluitend gebruik van uiterst kwalitatieve merken, gekoppeld aan onze feilloze ondersteuning.

Fluxa

Intelligent beheer

Het beheer van uw laadoplossing moet enerzijds gebruiksvriendelijk zijn, maar anderzijds ook intelligent. Via het handige platform kan u dan ook alles op de voet blijven volgen, zodat u op geen enkel moment voor verrassingen komt te staan. Dit geldt zowel voor onze laadpalen voor bedrijven als bij particulieren thuis.

Fluxa

Niet merkgebonden

Bij FLUXA bieden we uitsluitend merken van topkwaliteit aan. Het ideale merk kan echter afhankelijk zijn van uw specifieke noden. Daarom leren we eerst uw wensen kennen, voor we een laadoplossing op maat aanbieden. Het gebruikte merk is voor ons zeker niet prioritair, een laadpaal op uw maat voorzien is dat wel.

Laadpalen voor elektrische wagens

Voorstel tot laadoplossing

Infrastructuurwerken en installatie laadpalen

Installatie en configuratie

Beheer van laadpalen

Service & onderhoud

Fiscaal voordeel
voor laadpalen

Fiscale voordelen, zowel voor
bedrijven als particulieren

Aangezien het aantal elektrische wagens zienderogen stijgt, moeten er ook meer elektrische laadpalen geïnstalleerd worden. Zowel bedrijven als particulieren genieten dan ook mooie fiscale voordelen om deze installaties te stimuleren. Informeer u dus goed om te weten welke voordelen u geniet bij uw investering.

KMO

Elektrische laadpaal nodig?
Vraag hier uw offerte