Klaar voor de toekomst met Fluxa

FLUXA als partner voor diverse infrastructuurwerken

Bij FLUXA zijn we gespecialiseerd in laadoplossingen en voorzieningen om elektrisch te rijden. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide infra-afdeling, die instaat voor diverse infrastructuurwerken. Zo werken we onder meer samen met grote spelers als Unit-T en Brabamij.

Infrastructuurwerken voor de aanleg van kabels en meer

Als FLUXA door Unit-T wordt ingeschakeld voor infrastructuurwerken, is dit doorgaans voor de aanleg van glasvezelkabels, coaxkabels of de installatie van laadpalen. Ook Brabamij is een vaste partner van FLUXA, om graaf- en grondwerken uit te voeren voor Fluvius. Grootschalige opdrachten dus met een directe impact op onze samenleving. In het centrum van Antwerpen – langs De Keyserley – voerden we bijvoorbeeld alle infrastructuurwerken uit om de nieuwe elektriciteitskabels tot bij de winkels te krijgen. Het voetpad en de straat moesten hierbij opengebroken worden, waardoor de snelle en accurate aanpak van FLUXA doorslaggevend was.

Daarnaast kunnen overheden, bedrijven of particulieren uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor grondwerken of infrastructuurwerken. Zo stonden wij in Putte (nabij Mechelen) in voor een overheidsopdracht, waarbij we alle graaf- en grondwerken realiseerden voor de aanleg van elektriciteitskabels en gasleidingen.

Uitgraven van kelders of zwembaden en algemene grondwerken

Zoals u hierboven kan lezen, staan we met FLUXA vaak in voor grootschalige infrastructuurwerken. Toch kunt u ook een beroep doen op ons team voor kleinere klussen. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van kelders of zwembaden en andere algemene grondwerken.

Wat extra handig is: wij hebben niet alleen alle nodige kranen en machines van topkwaliteit, maar ook een eigen containerdienst. Zo zullen wij zelf de nodige containers plaatsen en ophalen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken hierover.

Partner voor infrastructuurwerken nodig? Contacteer FLUXA

De mogelijkheden van onze infra-afdeling zijn werkelijk te uitgebreid om alles te benoemen. Wenst u dus meer informatie over onze grondwerken of infrastructuurwerken, aarzel dan vooral niet om vrijblijvend contact op te nemen. Het team van FLUXA helpt u graag verder met een oplossing op maat.

Meer informatie of een afspraak?
Neem hier contact op met FLUXA.