Klaar voor de toekomst met Fluxa

Fluxa gekozen tot Ambassadeur voor Duurzaamheid en Elektrische Laadpalen door Kanaal Z

FLUXA is een echte ambassadeur op het vlak van duurzaamheid. Het zijn niet onze woorden, maar wel die van Kanaal Z. In het weekend van 8 en 9 juni 2024 waren wij namelijk te zien in het programma City Reports. De televisiezender kroonde FLUXA tot ‘Ambassadeur voor Duurzaamheid en Elektrische Laadpalen’ in de provincie Antwerpen. Het is een mooie bevestiging van een van onze kernwaarden, waar we uiteraard erg trots op zijn.

CEO Hans Govaerts: “Antwerpen is de ideale uitvalsbasis”

“Antwerpen is voor ons de ideale uitvalsbasis om klanten over heel de Benelux te kunnen servicen”, vertelt CEO Hans Govaerts in de reportage. “De aanwezigheid van technische scholen en universiteiten rondom Antwerpen zorgen voor een constante instroom van arbeidskrachten die geschoold zijn op technisch vlak. Zo kunnen ze onze werken uitvoeren met kennis van zaken.”

“Eind 2020 hebben we FLUXA opgestart omdat we merkten dat er nood was aan mensen met praktische kennis, hands-on mentaliteit en bereikbaarheid. Mensen die afspraken nakomen. We zijn gestart met het aanleggen van coax- en glasvezelkabels, daar is dan het verhaal van elektrische mobiliteit bijgekomen. Meer bepaald dus de installatie en het onderhoud van laadinfrastructuur voor elektrische wagens.”

COO John Vanlandschoote: “Uitgebreide studie als basis van installatie”

“Als de klant ons contacteert, gaan wij ter plaatse en maken we een uitgebreide studie op basis van dat bezoek. Met die informatie maken we dan een offerte “, gaat COO John Vanlandschoote verder. “Eenmaal de klant de offerte heeft goedgekeurd, gaat alles naar onze operationele afdeling en wordt alles ingepland om te installeren. We starten met de voorbereidende werken, zoals infrastructuurwerken en voorbereidende elektriciteitswerken.”

“Als dat uitgevoerd is, worden de laadtoestellen geplaatst en geconfigureerd. Als de klant dat wenst, worden ze ook meteen aangesloten op een platform of kunnen we laadpassen voorzien. Voorts kunnen wij een onderhoudscontract aanbieden voor drie jaar en is een uitgebreide garantie op de toestellen evenzeer mogelijk. In samenwerking met een stevige partner bieden we met FLUXA zelfs energie aan op de B2B-markt.”

Samenwerken met een ambassadeur zoals FLUXA?

Wenst u ook samen te werken met een echte ambassadeur op het vlak van duurzaamheid? Dan bent u bij FLUXA aan het juiste adres. Van advies en voorbereidende werken tot een feilloze installatie en configuratie van uw laadinfrastructuur. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te leren kennen.