Klaar voor de toekomst met Fluxa

Complete laadoplossingen voor uw bedrijf via FLUXA

In een wereld waar duurzaamheid en technologie steeds vaker hand in hand gaan, speelt FLUXA een cruciale rol. Ons bedrijf, dat actief is in heel België, is toonaangevend op het gebied van veelzijdige laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Met een breed scala aan producten en diensten streeft Fluxa ernaar om alle zakelijke klanten te voorzien van geavanceerde, op maat gemaakte laadoplossingen. In dit artikel ontdekt u de verschillende laadoplossingen die Fluxa aanbiedt en leert u meer over de unieke troeven van ons bedrijf.

Laadoplossingen voor alle bedrijven

FLUXA is er trots op voorop te lopen in de ontwikkeling van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Het bedrijf biedt een diversiteit aan laadstations die niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Van eenvoudige thuislaadstations tot complexe laadoplossingen voor bedrijfsterreinen, FLUXA levert maatwerk dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Bij FLUXA kan u terecht voor diverse laadoplossingen bij uw bedrijf, maar ook voor de installatie bij uw werknemers thuis. Wenst u snelladers te voorzien voor uw klanten, dan zorgen wij ook hier voor de nodige voorzieningen. Aangezien wij merkneutraal werken, kan u zelf kiezen voor laadpalen van een merk naar uw voorkeur. Heeft u evenwel geen uitgesproken voorkeur, dan adviseren we u natuurlijk graag over de beste keuze voor uw situatie. Op die manier stellen we alles in het werk om uw bedrijf de switch te helpen maken naar elektrische mobiliteit.

Aangezien we steeds maatwerk voorzien én actief zijn in heel België, kunnen zowel kleine kmo’s als grote multinationals met verschillende filialen op onze diensten rekenen. Wij zorgen voor een consequente en efficiënte aanpak, zodat uw ecologisch verantwoorde investering optimaal rendeert.

De troeven van FLUXA als installateur

Wat FLUXA onderscheidt, is dat wij niet alleen laadoplossingen op maat voorzien, maar ook alle aanvullende infrastructuurwerken. Zo heeft u als eindklant één duidelijk aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, wat enorm handig is. Onze teams stemmen de werkzaamheden ook uitstekend op elkaar af, om een vlotte vooruitgang te garanderen. Wenst u naast de laadoplossingen bijvoorbeeld ook een nieuwe parking aan te leggen of moeten er andere omgevingswerken voorzien worden, dan neemt FLUXA al deze taken op zich.

Wenst u verregaande ontzorging voor uw laadoplossingen, met een partner die van A tot Z alle werkzaamheden op zich neemt? Dan staat FLUXA voor u paraat. Wij helpen uw duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. Neem dus gerust vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te leren kennen.