Klaar voor de toekomst met Fluxa

Werkgevers en werknemers

Als eigenaar van een kmo kan u er niet meer omheen: elektrisch rijden wordt de toekomst en de norm. Hoog tijd dus om aan laadinfrastructuur te denken voor het bedrijf en de werknemers. We leven ook in tijden waarin groene energie steeds belangrijker wordt en niet langer kan genegeerd worden. Door laadpunten te installeren zet je het ecologisch belang van je bedrijf in de verf. Op FLUXA kan je uiteraard rekenen voor laadpalen voor bedrijven.

Graag komen we dan ook ter plaatse om kennis te maken en in kaart te brengen wat er mogelijk is in functie van het beschikbare vermogen van uw gebouw en bedrijf.

 

Overal laden als werknemer

Als werknemer van een bedrijf is niets zo gemakkelijk dan thuis ook een laadpunt te hebben. Het verbruik hiervan wordt automatisch doorgegeven aan de werkgever die – via ons platform – zorgt voor de terugbetaling van de energiekosten.

We komen altijd ter plaatse om te kijken wat er mogelijk is qua installatie en dan bieden we een gepaste oplossing. U komt dus op geen enkel moment voor verrassingen te staan, dat geldt zowel voor de werkgever als de werknemer.

Waarom kiezen
voor Fluxa?

icon

De klant heeft 1 SPOC voor het ganse traject van de laadinfrastructuur

icon

We hebben een eigen onderhoudsservice door ervaren en bekwame techniekers

icon

We zijn volledig merkonafhankelijk en zoeken naar de beste laadoplossing voor elk individueel geval

icon

We staan garant voor topkwaliteit en goede service

icon

We werken niet met onderaannemers maar met eigen ingeschreven personeel

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.